Je online strategie werkt nu niet voor je?

Je hebt al een goede online strategie uitgedokterd ?

Website & SEO

 
 
 
 

Meer bezoekers, meer klanten

 
 
 
 
 
 

Is het jouw doelstelling om beter gevonden te worden in Google of wil je gewoon een hele goede website? Ik kan je hier uitstekend mee helpen. Van het eenmalig optimaliseren tot het ontwikkelen van je (nieuwe) website. In ieder geval krijg je een waardevolle website die steeds meer bezoekers trekt en stijgt in de zoekmachines.

Waarom mij hiervoor inschakelen?

Al 7 jaar ben ik bezig met SEO. Voor mijn eigen website Zakelijkgroeien.nl heeft dit geleid tot 15.000 bezoekers per maand waarvan 80% via Google komt.

Resultaat: Een website die steeds beter vindbaar is en relevant verkeer oplevert.

 

Online Campagnes

 
 
 
 

Bereik je doelgroep en spreek ze aan

 
 
 
 
 
 

Facebook of Google Adwords inzetten om gericht de juiste mensen te bereiken? Beide kanalen zijn een prima manier om je doelgroep te bereiken, maar dat moet dan wel zo effectief mogelijk. Laat mij daarom voor jou een doeltreffende campagne opzetten op één van deze of beide kanalen.

Waarom mij hiervoor inschakelen?

Voor zowel mijn eigen projecten als voor diverse grote en kleine partijen heb ik succesvol campagnes gevoerd via zowel Facebook als Google Adwords.

Resultaat: Een effectieve campagne die jou helpt aan meer zichtbaarheid en klanten.

 

Sinds een jaar werk ik samen met Jasper. Door de actieve manier van werken van Jasper werpt dit zijn vruchten af. Jasper denkt mee op het gebied van promoten en doorplaatsen op social media. Diverse aanvragen gekregen en daaruit ook diverse deelnemers mogen trainen. Voor mij de reden om ook nu weer verder te gaan met Jasper. 

Hans Goossens, freelance salestrainer