Portfolio website-ontwikkeling en online marketing

Hier vind je een selectie van projecten waar ik aan gewerkt heb op het gebied van online marketing en website ontwikkeling.

Online strategie prudentio.nl

Voor Prudentio heb ik de nieuwe website ontwikkeld en ben verantwoordelijk voor de online strategie. Prudentio is een organisatie van landelijk opererende echtscheidingsspecialisten. Online zetten we diverse kanalen in om leads te verwerven voor hun unieke aanpak.

Wat de klant zegt:

'Als je iets anders doet dan normaal, krijg je ook een ander resultaat. Toen wij in 2017 bezig waren met een marketingactie voor onze dienstverlening kwamen wij bij toeval in contact met Jasper. Al in het eerste gesprek viel op dat hij dingen anders aanpakt dan normaal. Eerlijker, toegankelijker en met een bovenmatig inlevingsvermogen. Jasper is kort na ons eerste contact onze nieuwe online strateeg geworden. In die rol is hij het best.

Binnen enkele weken wist hij het klaar te spelen om van een online visitekaartje een website te bouwen met de ideale functionaliteiten voor onze dienstverlening. Dit alles door de inzet van de juiste combinatie van online marketing en webdesign. Anders dan anderen."

Rob Bär - Directeur Prudentio

Toegepaste kennis:

SEO
WordPress
Social Advertising
E-mail marketing
Google Adwords

Zakelijkgroeien.nl

Zakelijkgroeien.nl is een website waar ondernemers informatie vinden om hun bedrijf te laten groeien. Het platform biedt daarvoor een handige netwerk- en eventkalender, informatie, tools en diensten. 

Bereikte resultaten:

10.000 bezoekers per maand

Waarvan 80% organisch via Google

8.000 volgers op social media

3.000 mensen op nieuwsbrief

100+ leads via website per jaar

Toegepaste kennis:

SEO
WordPress
Social Advertising
E-mail marketing

De Wrap-Up movie van de week

Landelijke campagne Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn is een week waarin de zorg en welzijn centraal staat. Instellingen openen hun deuren en er worden honderden activiteiten georganiseerd. Doel van de week is jongeren te enthousiasmeren voor werken in de zorg en de zorg in het algemeen en de medewerkers in het bijzonder in het zonnetje te zetten.

Voor de Week van Zorg en Welzijn heb ik de social media campagne opgezet in samenwerking met Blue-Max. De campagne bestond uit een gouden hart deelactie op Facebook,  zorgshouts door BN'ers, een compilatievideo van de activiteiten gedurende de week en advertenties via Facebook, Instagram en Google Adwords om mensen naar de week te krijgen.

Wat de klant zegt:

"Jasper heeft de afgelopen Week van Zorg en Welzijn (maart 2017) ondersteund bij de online (social media) campagne. Dankzij Jasper hadden wij eigenlijk geen omkijken naar de retargeting campagne die liep, hij heeft hierbij voor ons alles uit handen genomen. Jasper is iemand die zelf met veel leuke en enthousiaste ideeën komt en goed op de hoogte is van de laatste online ontwikkelingen. Hij is altijd goed bereikbaar, zet zich met veel passie in en is bereid om een schepje erboven op te doen om het perfecte resultaat te bereiken. Dankzij hem beschikt de Week van Zorg en Welzijn over een geweldigewrap-up movie die we vaak inzetten."

Coco Heitink - Regio+

Bereikte resultaten: 

850.000 mensen bereikt met campagnes via Facebook, Instagram en Google Adwords

Meer dan 10 BN'ers die hun hart lieten spreken

Vele duizenden bezoekers aan de activiteiten gedurende de week

Toegepaste kennis:

Social Advertising
Google Adwords

Ontwikkeling website urbanoutka.nl

Voor de nieuwe evenementenlocatie Urban Outka op Lage Wijde in Utrecht heb ik de website ontwikkeld op basis van WordPress.  De website vertaalt het unieke urban concept van de locatie naar online. Door de visuele presentatie is het concept meteen helder en weet je als bezoeker wat je kan verwachten.

Toegepaste kennis:

WordPress
SEO

Ontwikkeling website verkooprecepten.nl

Voor het bedrijf Excellead van Ruben Vitters heb ik de website ontwikkeld in WordPress en meegedacht over de online strategie en het achterliggende concept.

Wat de klant zegt:

"Maanden geleden bedacht ik dit nieuwe concept "verkooprecepten.nl. Na enkele sparringssessies met Jasper besloot ik om hem de website inclusief online strategie te laten opzetten met een super website als resultaat!"

Ruben Vitters

Toegepaste kennis:

WordPress

Organisatie event ZZPTalks / Podium Z

Vanaf 2014 heb ik mede het event ZZPTalks / Podium Z georganiseerd. Dit event geïnspireerd door TEDx maar dan gericht op zzp'ers / ondernemers gaf 3 sprekers een podium om hun verhaal te delen met de aanwezigen. Deze verhalen waren altijd persoonlijk en gaven de toehoorders inspiratie en kennis vanuit de ervaring van de spreker zelf.  Ik was verantwoordelijk voor het concept, hetorganiseren van het event, de online marketing en presenteerde de avonden regelmatig.

Bereikte resultaten:

Uitverkochte edities met 100 tot 200 bezoekers per editie

Hoge waardering door bezoekers

Aantal vaste sponsoren 

Toegepaste kennis:

Social Advertising
E-mail marketing

Compilatie Podium Z 2016

Daarnaast heb ik o.a. gewerkt voor

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?