Google Ads Inzetten?

Bereik je doelgroep via Google en zet ze aan tot actie!

Het geheim van een succesvolle Google Ads campagne is de juiste advertentie op het juiste moment. Google Ads geeft je namelijk de mogelijkheid om zaken zeer nauwkeurig in te stellen. Zodat zo min mogelijk geld wordt uitgegeven aan kliks op jouw advertenties die niks opleveren en zoveel mogelijk waardevolle bezoekers naar je website komen.

Google Ads (voorheen Google Adwords) is daarom een geweldige manier om je doelgroep te bereiken. Je staat namelijk op de beste plek in Google op het moment dat zij zoeken naar wat jij aanbiedt. Daarmee is het de perfecte manier meer mensen te bereiken, leads te genereren en klanten te krijgen.

Maar dan moet je wel een steengoede Google Ads campagne hebben. Anders is de kans groot dat je veel geld verliest zonder dat je weet of het wel wat oplevert. Schakel ons als Google Ads expert in en wij zorgen ervoor dat jouw campagne een succes wordt!

Het gewenste resultaat met Google Ads

Zodra je aan de slag wil gaan met Google Ads zal je vragen hebben als:

  • Hoe zet ik een online campagne succesvol op?
  • Hoe voorkom ik dat ik veel geld uitgeef zonder dat het iets oplevert?
  • Hoe maak ik eigenlijke een goede advertentie?
  • Welke zoekwoorden moet ik selecteren?
  • Is mijn website wel goed hiervoor ingericht?
  • Hoe maak ik de resultaten inzichtelijk?
  • Hoe gebruik ik de inzichten om steeds meer succes te behalen?

De antwoorden op deze vragen zijn bepalend om Google Ads succesvol in te zetten en te voorkomen dat het niks oplevert. Wij zetten daarom de campagne en eventueel je website zo op dat de antwoorden op deze vragen worden beantwoord. Bovendien zijn we telkens op zoek naar de volgende verbetering om nog meer resultaat te halen uit Google Ads voor jou.

Zo krijg je maandelijks van ons een rapportage met resultaten, inzichten en concrete vervolgacties. Zodat we steeds meer rendement halen uit jouw Google Ads campagne.

Behaalde resultaten voor onze klanten

Brandpreventie Academy

61%

meer inschrijvingen uit Google Ads

Hoogendoorn Projectbeplanting

141%

meer aanvragen uit Google Ads

Learnlinq

100+

leads uit Google Ads campagne

Met Google Ads aan de slag?

Ben je er klaar voor om Google Ads in te zetten met succes? Schakel ons als gecertificeerd partner van Google in om jouw campagne tot een succes te maken.