Ik stond op de voorpagina van de Volkskrant

Ik weet niet of je de Volkskrant van vandaag hebt gezien maar ik stond op de voorpagina met het volgende artikel:

Man na 3 jaar gered uit online jungle

Online marketing-gids Jasper Runneboom heeft de 43 jarige ondernemer Mark Zurenberg uit de grillige online marketing jungle gered nadat deze daar 3 jaar verweesd in heeft rondgezworven.

De 43-jarige Mark werd financieel zwaar vermagerd en gedesillusioneerd gevonden onder een Facebook boom. Op de vraag hoe hij Mark op het spoor kwam, zegt Jasper: “Ik wist dat de kans groot was dat ik Mark onder een dergelijke boom kon vinden.”

De ondernemer maakt het nu naar omstandigheden goed. “Helaas gebeurt dit nog te vaak, ondernemers begeven zich in de online jungle zonder goede gids, raken verdwaald en komen er nooit meer uit,”  legt Jasper Runneboom uit. “Daarom ben ik begonnen met het organiseren van expedities de online marketing jungle in. Hierin leren ondernemers stap voor stap de kracht van de online jungle voor hun onderneming te gebruiken. Zodat ze de juiste route kiezen in de online jungle. Een route die leidt naar meer resultaat, inzicht en overzicht.”

Mark stort zich in ieder geval weer vol goede moed in een nieuw avontuur. “Zodra ik opgeknapt ben ga ik weer de online jungle in, maar dan wel met Jasper als gids.” Sluit Mark af. Hij heeft zich dan ook al aangemeld voor de eerstvolgende online marketing expeditie die start op 28 april.

Hier het bericht op de Volkskrant website:

Ook zin om mee te gaan de online marketing jungle in? Meld je dan nu aan voor de expeditie!

Gaaf he 😉

Getagd , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *