Online Marketing Expeditie: krijgen klanten via online

Stop met doelloos ronddolen in de online marketing jungle en start met het krijgen van klanten via online. Dat is het doel van de eerste online marketing expeditie die ik start op 23 april.

Want laten we eerlijk zijn, online is enorm overweldigend. We zijn er allemaal wel eens in verdwaald. Wat dat betreft is het net een jungle.

Er zijn duizenden routes, ontwikkelingen, technieken, trends en valkuilen.

Misschien is het daarom tijd om even op adem te komen, een stap terug te doen en vanaf een afstandje te bekijken wat nou voor jouw bedrijf, met jouw mogelijkheden en met jouw verhaal de beste marketing strategie is in de online jungle.

Om de juiste route te vinden voor je eigen bedrijf ga je als deelnemer in 9 sessies met je online marketing aan de slag. Onder leiding van online marketing gids Jasper Runneboom wordt elke sessie een stuk van de online jungle ontdekt en toegepast.

Doordat de sessies in groepsverband live worden gedaan leer je van elkaar en is er alle gelegenheid om antwoord te krijgen op jouw specifieke vragen. De sessies zelf worden ingeleid met een stuk theorie waarna je hier zelf mee aan de slag gaat.

Verwacht veel oefeningen, leren door te doen, praktische kennis en inzichten over online marketing, waardoor je veel meer uit de online jungle gaat halen dan je nu voor mogelijk houdt.

Meer informatie over de expeditie vind je op marketingexpeditie.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *