Stop met prutsen en uren doelloos ronddolen in de online jungle

Scherp je online strategie aan voor fantastische resultaten

Verstrikt in de online jungle van het web?

Laten we eerlijk zijn, online is enorm overweldigend. We zijn er allemaal wel eens in verdwaald.

Wat dat betreft is het net een jungle.

Er zijn duizenden routes, ontwikkelingen, technieken, trends en valkuilen. Daarnaast zijn er allemaal goerilla's die continu roepen dat hun techniek of truc je gaat helpen meer succes te krijgen. Ze geven je het gevoel dat het online succes voor het oprapen ligt. De praktijk wijst echter anders uit....

Online is nog beste lastig.

Misschien is het tijd om even op adem te komen, een stap terug te doen en vanaf een afstandje te bekijken wat nou voor jouw bedrijf, met jouw mogelijkheden en met jouw verhaal de beste online strategie is in de online jungle.

Laat mij jou als gecertificeerd gids voor de online jungle hierbij helpen.

Hoe bepalen we voor jouw bedrijf de juiste online strategie?

In één dag bestaande uit 2 delen gaan we met jouw online strategie aan de slag.

In de ochtend laten we de online jungle even achter ons. We gaan namelijk eerst naar de kern van je bedrijf kijken. Wat maakt jouw bedrijf tot wat het is? Wat zijn de ambities, dromen of doelen? Wie wil je bereiken? Maar ook, wat is je startpunt. Hoeveel kennis, tijd en geld heb je beschikbaar?

Met dit helder voor ogen gaan we ons in de middag weer richten op online. Hoe vertaalt bovenstaand zich naar online? Welke acties moeten er gezet worden, wat moet er ontwikkeld worden en hoe komt dit eruit te zien?

Wat dit in de praktijk betekent? Stel dat we bepaald hebben dat de website anders ingericht moet worden. Dan gaan we ervoor zorgen dat we hiervoor alle stappen duidelijk hebben en deze stappen dus ook echt gezet gaan worden.

Zo bepalen we in 1 dag de juiste strategie voor jouw bedrijf, product of dienst. Je bespaart jezelf hiermee veel tijd, geld en frustratie én bovenal weet jij hoe je online in gaat zetten om jouw gewenste resultaat te bereiken.

Bovendien krijg je altijd van mij een website analyse waarin ik de pijnpunten van je website blootleg. Zo weet je meteen waar snel winst te behalen is met je website.

Ben je klaar voor jouw expeditie door de online marketing jungle?

Online Marketing
€ 950,-
eenmalig

1 op 1 strategiesessie van een dag

Ochtend: online strategie bepalen

Middag: uitvoer van de bepaalde online strategie

Pijnpunten website op een rij

30 dagen coaching bij uitvoer

Vragen?