Over

the Runneboom Connection is opgericht door Jasper Runneboom, ziedaar de verklaring voor het eerste gedeelte van de naam. En als we toch bezig hiermee zijn, het tweede gedeelte slaat op het in verbinding brengen van jou met je doelgroep via online.

Vanuit mijn bedrijf zet ik mijn eigen ervaring met online in om resultaat te bereiken voor jou. Of dit nu een nieuwe, betere website is, betere zichtbaarheid of meer leads. Mijn aanpak gaat dit voor jou voor elkaar krijgen. Dit doe ik zelf of ik schakel hiervoor de juiste partijen uit mijn netwerk in.

Zelf heb ik sinds 2011 ervaring met online, marketing en website-ontwikkeling. Sinds 2011 heb ik dit voor zowel mijzelf gedaan in de vorm van eigen websites en concepten als voor vele klanten. Dit heeft me veel geleerd over wat online niet werkt en wat juist wel. Waar we geneigd zijn fouten te maken en wat we juist makkelijk over het hoofd zien. Terwijl juist daar een grote kans ligt.

Kortom veel in valkuilen gevallen, eruit gekropen en weer doorgegaan. Want online win je door dingen te proberen, te meten, ervan te leren en dit dan te implementeren.

Vanuit wat ik belangrijk vind als persoon en mijn ervaring heb ik een aantal uitgangspunten geformuleerd voor mijn werk.

Mijn uitgangspunten zijn

  • Ik ben altijd op zoek naar de beste oplossing in jouw belang
  • Ik lever altijd een compleet product af
  • Ik ben transparant in de resultaten
  • Ik verkoop je geen onzin en vertel je waarom iets wel of niet werkt
  • Ik zorg ervoor dat jij altijd 100% controle hebt over je eigen website of account

Hoe ik in de online business terecht ben gekomen is trouwens nog een heel verhaal apart. Dat vind je niet hier. Maar als je het interessant vindt, hier heb ik het uitgeschreven.