Runneboom Connection nu gecertificeerd partner van Google

Al gedurende langere tijd help ik bedrijven en organisaties met het inzetten van Google Ads. Dankzij jarenlange ervaring in de praktijk bereik ik samen met klanten mooie resultaten en weet ik goed hoe het maximale uit Google Ads te halen als Google Ads expert.

Maar al dit tijd had ik geen officiĆ«le certificering. Nu vind ik persoonlijk dat zo’m certificering niet veel zegt, de praktijk wijst uit hoe goed je Google Ads kan inzetten.

Maar voor klanten en potentiƫle klanten geeft het wel extra vertrouwen om te weten dat ook Google zelf vindt dat ik je kan helpen met het inzetten van Google Ads.

Daarom vanaf heden: the Runneboom Connection, uw gecertificeerd Google partner!

via GIPHY

Getagd .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *